5 Handige Websites Voor Goedkope Last Minute Vakanties

5 Handige Websites Voor Goedkope Last Minute Vakanties

Al wekenlang houd ik bepaalde websites in de gaten voor goedkope deals voor mijn aanstaande vakantie. Ik heb namelijk nog geen idee waar ik heen wil. Backpacken door Indonesië en Singapore, Brazilië ontdekken of ‘gewoon’ in Europa blijven. Het staat allemaal nog open en hangt helemaal af van wat voor leuke deals er nog voorbij gaan komen. Behalve voor het zoeken naar goedkope vliegtickets voor een zomervakantie naar een ver land zijn zijn deze website ook handig voor een weekendje weg, hotelovernachtingen of dagjes uit. Hierbij deel ik mijn favoriete websites voor goedkope last minute vakanties en vliegtickets.

Voordeeluitjes

Voordeeluitjes biedt veel last minute hotel deals aan. Geen hele vluchten of all-inclusive aanbieden, maar de kans om goedkope hoteldeals te scoren! De aanbiedingen zijn vaak voor meerdere dagen weg met kortingen van 20% tot meer dan 50%. Ideaal als je last minute een gezellig weekendje weg wilt in eigen land.

Transavia

Transavia is een grote vliegmaatschappij vergelijkbaar met de andere lowcost airlines waar je voordelig tickets kunt boeken, daarnaast hebben ze vaker mooie aanbiedingen die je zou kunnen gebruiken voor voordelige vakanties

Actievandedag

Actievandedag is een verzamelpagina waarop veel deals worden verzamelt, bij dat verzamelen van deze deals zitten ook vaker mooie aanbiedingen voor weekendjes of dagjes weg. Dus wil je een leuk uitje die niet al te duur is dan kun j altijd kijken op een van de deals die ze hier bij actievandedag aanbieden

Tix

Tix vergelijkt alle bekende en grote luchtvaartmaatschappijen met elkaar en is vooral erg handig als je een ruimer budget hebt en je het dus kan veroorloven specifiek op bepaalde voordelen te zoeken. Bijvoorbeeld welke tijd je wilt vertrekken (ochtend, middag, avond?), wat de kwaliteit van de luchtvaartmaatschappij is (in sterren), de milieuvriendelijkheid en bij welke alliantie de maatschappij hoort (voor je frequent flyer miles).

Vakantieveilingen

Vakantieveilingen, wie kent deze website nog niet? Je kan er bieden op vakanties, dagjes weg en avondjes uit. De acties lopen voor een bepaalde tijd,waarin je tegen elkaar op kan bieden. Vervolgens beginnen ze weer opnieuw. Als je geluk hebt kan je hierbij erg goedkope deals scoren. Als je een leuke deal hebt gevonden is het ‘t beste om te gaan bieden als er weinig mensen op de website zijn. Als een deal midden in de nacht afloopt heb je dus de meeste kans. Check wel altijd op de website van de aanbieder hoe duur de deal normaal gesproken is, zodat je in ieder geval niet teveel biedt.

 

Waar schijnt de zon wel?

Regent het weer eens in Nederland? Deze website laat je zien waar de zon wel te vinden is! Op basis van actuele weersvoorspellingen kan je hier vinden waar je heen zou moeten gaan voor lekker weer. Indien je pas over 1-2 maanden weg wilt is de historische weerdata te raadplegen. Je kan via de homepage je wensen invullen wat betreft temperatuur en budget en vervolgens krijg je een overzicht van alle zonbestemmingen voor die periode.

Dus..

Ben je vooral op zoek naar goedkope vliegtickets, dan zijn Tix en Transavia de beste websites om in de gaten te houden. Hele fijne vakantie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *