Dagje uit met korting

Dagje uit met korting

De toegangsprijzen voor bepaalde dagjes uit zoals pretparken of dierentuinen kunnen snel oplopen, waardoor het met een gezinnetje toch vaak een dure aangelegenheid wordt. Gelukkig zijn er heel veel acties waarmee je flinke korting kunt pakken op dagjes weg. Dus ga jij binnenkort een dagje weg , maak dan gebruik van onderstaande kortingen!

  • Vakantieveilingen; op de website van Vakantieveilingen worden regelmatig dagjes weg aangeboden met mooie kortingen. Meebieden gaat al vanaf 1 euro, maar je begrijpt natuurlijk dat veilingen voor 2 tickets voor Duinrell of Slagharen niet op €1 eindigen. Toch kun je hier als je een beetje slim biedt tot wel 60% korting krijgen op je tickets.
  • Groupon; ook op de website van Groupon vind je regelmatig leuke deals voor Pretparken en Dierentuin. Op de Duitse Groupon vind je zelfs soms acties voor tickets voor de Efteling met korting. Het voordeel is dat je hier niet hoeft te bieden en je dus snel je tickets koopt en ook weet voor welke prijs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *