IXXI collage van je vakantiefoto’s

IXXI collage van je vakantiefoto’s

Wat  doe jij met al jouw vakantiefoto’s? Vaak blijven ze op een sd-kaartje staan en doe je er niks meer mee, super jammer natuurlijk! Een fotoboek maken is vaak toch nog veel werk en een fotoboek eindigt bij ons vaak toch in een la. Daarom heb ik gebruik gemaakt van het handige IXXI Systeem waarmee je een fotocollage voor aan de muur kunt maken.

IXXI collage met vakantiefoto’s

Sinds wij kinderen hebben maak ik echt ontelbaar veel foto’s. IXXI heeft diverse flexibele wanddecoraties in het assortiment. Deze wanddecoraties bestaan uit vierkante, kunststof (plastic achtige) kaarten die je door middel van koppelkruisjes aan elkaar kunt bevestigen. Wij besloten om een fotocollage te gaan maken van 80 x 80 cm, dit zijn 4 x 4 vierkante kaarten. We gebruikten daarvoor de vakantiefoto’s van onze geweldige vakantie in Kroatië van vorige zomer.

IXXI collage: hoe werkt het?

Nadat ik een aantal vakantiefoto’s, had uitgezocht kon het vullen van de collage beginnen. Je kan kiezen voor het automatisch vullen of dit helemaal zelf doen. Ikzelf vind het prettig om dit in eigen hand te houden en ben aan de gang gegaan. Het vullen gaat makkelijk, je kan eenvoudig foto’s verplaatsen (naar een ander vierkantje) of vergroten (zodat één foto uit 4 vierkantjes bestaat). Je hebt voor het vullen van een vierkantje geen vierkante foto’s nodig. Het programma maakt zelf een uitsnede van de foto, die je makkelijk zelf kunt verschuiven als je dat wil. Je kan de foto’s ook aanpassen naar zwart-wit, sepia of andere bewerkingen. Ik wilde gewoon onze eigen foto’s gebruiken en heb daar niets aan veranderd. Als je helemaal tevreden bent met je collage kun je deze bestellen en kan het wachten beginnen. Op dit site wordt aangegeven dat dit ongeveer 4 tot 5 werkdagen duurt.

Ik zal het resultaat zo snel mogelijk met jullie delen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *